Appartement Irmão

Appartement Irmão

Welkom op de website van Appartement IRMÃO. Dit prachtige appartement ligt op loop afstand van het Albufeira centrum en ideaal voor gezinnen die Portugal hebben gekozen voor hun Vakantie.
.
Dit Appartement is ook te boeken voor het hoog seizoen via AirBnB
.
Stacks Image 4297
Het appartement is ruim van opzet (totaal ca 85 m2), bestaande uit een grote kamer en keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en is ideaal geschikt voor een gezin van maximaal vier volwassenen en een kind. Het appartementencomplex “Onda Verde” is gelegen in een rustige buurt van Albufeira, nabij het centrum en op loopafstand van het strand en dicht bij een aantal winkels waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden.
Het gehele complex is voorzien van een prachtige tuin, afgesloten door een hekwerk, met daarin gelegen een tennisbaan met kunstgras, een zwembad met een kinderbad en een speeltuintje voor de kleintjes. Het geheel wordt goed onderhouden. Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft in totaal drie balkons waarvan één met een BBQ. Er is een lift aanwezig. Doordat het gehele complex hoog ligt heeft u bijna altijd een verkoelende zeebries, wat het zeker in de zomermaanden aangenaam maakt. U kunt deze accommodatie goed bereiken met een huurauto en het openbaar vervoer.
Beschikbaar in het appartement, Satelliet Televisie met de Nederlandse zenders!!!
Stacks Image 4337
Het grote balkon is overdekt en kan vanuit de woonkamer en slaapkamer bereikt worden. In de zomermaanden geeft de overdekking voldoende schaduw tegen de felle zon en in de wintermaanden kunt u hier heerlijk genieten van de zon. Door de gunstige ligging van het appartement blijft het ‘s zomers lekker koel en is er geen airco nodig.

Het complex ligt in een rustige wijk.

Klik op een van de plaatjes hieronder om de slide show te starten en gebruik de pijltjes om er door heen te scrollen.
 • Onda Verde

  Onda Verde

 • kamer met deur naar balkon

  kamer met deur naar balkon

 • balkon

  balkon

 • slaap kamer met balkon

  slaap kamer met balkon

 • 2e slaapkamer met balkon

 • keuken met deur naar balkon

  keuken met deur naar balkon

 • Strand van Albufeira

  Strand van Albufeira

.
.

Last updated: Maandag, November 12, 2018 19:58:31